Greek

Search

:
:
  • BUGGY.jpg
  • FIAT_500.jpg
  • FIAT_CROSS.jpg
  • FIAT_DOBLO_VAN.jpeg
  • KYMCO_500.jpg
  • NISSAN_PRIMASTAR.jpg
  • PEUGEOT_BIPPER.jpg
  • SMART.jpg
  • SYM_SYMPHONY.jpg

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

Κρατήσεις: Όλες οι κρατήσεις γίνονται ανά κατηγορία και όχι ανά μοντέλο. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας επιβεβαιωμένης κράτησης η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει στον πελάτη όχημα μεγαλύτερης κατηγορίας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Άδεια οδήγησης: Απαιτείται η προσκόμιση κατά την ενοικίαση  ισχύοντος διπλώματος που να έχει εκδοθεί τουλάχιστον 1 χρόνο πριν. Οι  πολίτες των χωρών εκτός ΕΕ απαιτείται να έχουν διεθνές δίπλωμα μαζί με την προσκόμιση του κανονικού διπλώματος.

Οδηγός: Ελάχιστο όριο ηλικίας τα 23 έτη.

Κλήσεις / Πρόστιμα: Οι κλήσεις και τα πρόστιμα από διοικητικές παραβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της μίσθωσης επιβαρύνουν τον ενοικιαστή. 

Τρόπος πληρωμής: Η ενοικίαση προκαταβάλλεται. Ο ενοικιαστής απαιτείται να προσκομίσει πιστωτική κάρτα για εγγύηση της ενοικίασης, ακόμα και αν η πληρωμή πραγματοποιηθεί με μετρητά.

Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής δεν είναι κάτοχος πιστωτικής κάρτας για ορισμένες κατηγορίες αυτοκινήτων μπορεί να πραγματοποιηθεί η ενοικίαση και με την καταβολή χρηματικής εγγύησης.

Ακυρώσεις: Η ακύρωση  κράτησης πρέπει να πραγματοποιηθεί τουλάχιστον εβδομήντα δύο (72) ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη της μίσθωσης του οχήματος.

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε μια κράτηση, η μόνη μέθοδος είναι μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας ή μέσω e-maill.

Σε περίπτωση ακύρωσης  τουλάχιστον εβδομήντα δύο (72)  ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη μίσθωσης του οχήματος  θα επιστραφούν όλα τα χρήματα.

Σε περίπτωση  ακύρωσης  σε λιγότερο από εβδομήντα δύο (72) ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη μίσθωσης του οχήματος  δεν θα επιστραφεί κανένα χρηματικό ποσό.

Παραδόσεις – Παραλαβές εκτός ωρών λειτουργίας: Επιβάρυνση 25€

Παραδόσεις – Παραλαβές εκτός σταθμών: Οι παραδόσεις και παραλαβές πραγματοποιούνται κατόπιν ζήτησης. Η επιβάρυνση για εντός πόλεως είναι 15€. Για παραδόσεις παραλαβές στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το κόστος είναι 20 €. Για παραδόσεις – παραλαβές εκτός πόλεως το κόστος είναι 30€ συν 0,60 ανά χλμ.

Επιπλέον οδηγός: Ο πρώτος επιπλέον οδηγός παρέχεται δωρεάν. Η χρέωση για τον επόμενο είναι 2€/ημέρα.

Σύστημα πλοήγησης( GPS ):Η χρέωση για το GPS είναι 7€ ανά ημέρα με μέγιστη χρέωση 50 €. Παρέχεται βάση διαθεσιμότητας και ζήτησης.

Παιδικό κάθισμα – booster: Η χρέωση για παιδικό κάθισμα είναι στα 5€ και 7€ανά ημέρα αντίστοιχη με μέγιστη χρέωση τα 50 €. Παρέχεται βάση διαθεσιμότητας και ζήτησης. 

Αλυσίδες χιονιού: Η χρέωση για αλυσίδες χιονιού ορίζεται στα 10€ ανά ημέρα με μέγιστη χρέωση τα 80€ ενοικίαση.

Καύσιμα: Ο μισθωτής οφείλει να επιστρέψει το όχημα με την ίδια ποσότητα καυσίμου που το παρέλαβε. Σε περίπτωση επιστροφής του οχήματος με λιγότερη βενζίνη από την βενζίνη παραλαβής του ο πελάτης επιβαρύνεται τη διαφορά καυσίμου. Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων αν το όχημα επιστραφεί με περισσότερα καύσιμα απ' ότι παρελήφθη.

 Ατύχημα: Σε περίπτωση ατυχήματος ο μισθωτής οφείλει να ενημερώσει κατ αρχήν την εταιρεία καθώς και την αστυνομία και να προσκομίσει στην επιστροφή του οχήματος οποιοδήποτε έγγραφο έχει παρέλθει στην κατοχή του σχετικά με το συμβάν καθώς και  το δελτίο καταγραφής της αστυνομίας. Σε περίπτωση ατυχήματος υπαιτιότητας του πελάτη μας, επιβαρύνεται με 15€ για έξοδα διαχείρισης ατυχήματος. 

Καλύψεις χιλιομέτρων: Για ενοικίαση έως 3 ημέρες τα χιλιόμετρα είναι 50 ημερησίως για ενοικίαση scooter και 100 ημερησίως για ενοικίαση αυτοκινήτου.

Για ενοικίαση άνω των 3 ημερών τα χιλιόμετρα είναι ελεύθερα.

Για την ενοικίαση scooterστην Αθήνα επιτρέπετε η κυκλοφορία μόνο εντός του λεκανοπεδίου Αττικής. Σε περίπτωση βλάβης εκτός του λεκανοπεδίου της Αττικής ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα μεταφοράς του στα γραφεία της εταιρείας.

Ασφάλειες:

Τα οχήματα είναι ασφαλισμένα έναντι τρίτων για υλικές ζημιές έναντι τρίτων (εξαιρουμένων  του οδηγού και επιβατών αυτών καθώς και του οχήματος της εταιρείας)

CDW - Απαλλαγή καταβολής προκληθείσης ζημιάς:

Ο ενοικιαστής απαλλάσσεται πλήρως της ευθύνης για οποιανδήποτε ζημιά του αυτοκινήτου:

άνω των 600€ έως 1500€  ανάλογα της κατηγορίας του οχήματος και εφόσον αποδεχτεί και υπογράψει τους σχετικούς όρους του συμβολαίου της εταιρείας

Απαραίτητη προϋπόθεση, η οδήγηση να πραγματοποιείται σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Δεν καλύπτονται  οι ζημιές στα ελαστικά, οι ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου καθώς  και οι κλοπές προσωπικών αντικειμένων που βρίσκονται μέσα στο όχημα.

FDW - Πλήρης απαλλαγή καταβολής προκληθείσης ζημιάς:

Ο ενοικιαστής απαλλάσσεται πλήρως της ευθύνης για οποιανδήποτε ζημιά του αυτοκινήτου εφόσον αποδεχτεί και υπογράψει τους σχετικούς όρους του συμβολαίου της εταιρείας και καταβάλει το αντίστοιχο επιπλέον ποσό ανάλογα ν με την κατηγορία του οχήματος.

Απαραίτητη προϋπόθεση, η οδήγηση να πραγματοποιείται σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Δεν καλύπτονται  οι ζημιές στα ελαστικά, οι ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου καθώς  και οι κλοπές προσωπικών αντικειμένων που βρίσκονται μέσα στο όχημα.

Δεν καλύπτεται κανένα συμβάν το οποίο θα πραγματοποιηθεί ενώ ο οδηγός ήταν από την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ: Τα αυτοκίνητα της εταιρείας καλύπτονται 24ωρες από οδική βοήθεια. Στοιχεία επικοινωνίας για την οδική βοήθεια θα σας δοθούν με την παραλαβή του οχήματος.

 



Νοίκιασε τώρα αυτοκίνητο στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Δες τις Προσφορές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η μεγάλη γνώση του αντικειμένου & τα υψηλά στάνταρ που παρέχουμε σε συνδυασμό με τις ειδικές τιμές που σας προσφέρουμε, μπορούν να εγγυηθούν την απόλυτη ικανοποίηση σας.

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ;

  Εγγύηση χαμηλότερης τιμής
Χωρίς πιστωτική κάρτα
Με χρηματική εγγύηση
Υποστήριξη πελατών

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Θηβών 478, Αιγάλεω
 

Τηλ:  +30 210 5904381

Κινητό : +30 6951926450

Φαξ:  +30 210 5912940 

  info@halivelakis.gr